Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

misbruk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

misbruk

feb 21 2012 - 23:52
jeg er blitt seksuelt misbrugt, av min egen mor, fra jeg var 13 år til jeg var 30 år gammel.
Jeg sliter nå veldig med ettervirkningene etter dette.
Jeg har kuttet all kontakt med familien min.
Avatar

Re: misbruk

feb 22 2012 - 00:31
jeg har også vært seksult misbrukt.. men ikke av familie, men annen nær person.... sliter VELDIG med traumer og alt...
Avatar

Re: misbruk

feb 22 2012 - 09:46
off :( jeg sliter også med traumer fra seksuelle overgrep
Avatar

Re: misbruk

feb 22 2012 - 14:14
jeg har flyttet fra hjemstedet mitt.
Flyttet til sørlandet, får god hjelp i Arendal.
Avatar

Re: misbruk

feb 22 2012 - 23:54
Jeg må også melde meg inn i klubben. Heldigvis greide jeg å få det slutt når jeg var 16 år. Heldigvis fikk jeg noen år i livet uten det først. Men familien kan være et farlig sted å bli født inn i og oppholde seg på. Tryggere å liggge ved skinnegangen som barn da. Familien min skulle jeg gjerne bli kvitt ut av hodet og føelsene mine. Sliter med å sette grenser og tørre å innvolvere meg i noe som har med mennesker å gjøre.
Tørre å viese føelser og engasjement.
Men seksuelt missbruk er bare en del av en hel familiepakke for meg. Endelig over 20 år etter at missbruket sluttet har jeg greid å kutte dem ut alle,selvom jeg har skrevet noen bortkastede brav til mora mi den siste tiden. Hun mener jeg har helle ansvaret for det som skjedde siden jeg ikke sa fra til henne,men det var en grunn til at jeg ikke gjorde det før 8 år etter at det var slutt på missbruket. Hun er grenseløs selv og helt på overgripers side,gromgutten!
Men nå ønsker jeg å finne ut hva jeg skal bruke resten av livet mitt til.
Avatar

Re: misbruk

mars 2 2012 - 20:17
Som personen over meg så melder jeg meg også inn i klubben. Jeg ble misbrukt av en som sto familien veldig nær fra tidlige barneår til jeg fylte 16 år. Når jeg var 13 år fortalte jeg det til mamma første gang, men hu trodde ikke på meg. Når jeg var 16år fortalte jeg det til pappa, og han trodde på meg med en gang og kuttet kontakten med personen. Jeg sitter igjen med masse traumer og veldig mye senskader av det. Og har minimal kontakt med mamma.
Selvom livet ser veldig svart ut til tider - så holder jeg på tanken om at det en gang skal bli bedre. Og at jeg kan begynne å jobbe og få venner.
Til forsiden