Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

john carew

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

john carew

nov 16 2022 - 13:51
hva med å fengsle folk som skader andre, gjør hærverk og stjeler istedenfor en som har regnet feil på skatten (noe som hvem som helst kan gjøre feil iblant)
Avatar

nn

nov 16 2022 - 15:41
Regner med at du sikter til at denne personen du nevner navn på her er dømt til fengsel. Har du satt deg inn i hva han er dømt for og hvorfor? Du regner opp stjeling, Hvordan kan du mene disse handlingene er utenfor det begrepet?

Jeg skjønner at det er skikkelig leit når ens helt blir tatt, men han har faktisk fått belyst saken sin ganske greit i retten.
Avatar

Forstår trådstarter

nov 26 2022 - 23:38
Jeg kjenner meg igjen i en opplevd skjevfordeling i alvorlighetsgrad av straffer. Det er svært mange overgreps- og voldssaker som ender med svært milde straffer mens klumsing rundt skatt eller å ha stolt på feil regnskapsfører og ikke helt ha greie på det selv ofte fører til fengsel selv om "stjelingen" er helt utilsiktet. Jeg ser en stor forskjell på å med viten og vilje stjele fra et annet medmenneske vs å ansette en regnskapsfører som gjør en feil på selvangivelsen din. Men det sistnevnte straffes ofte hardest.
Til forsiden