Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hjelpe tlf

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hjelpe tlf

des 23 2013 - 15:25
synd at vi med bare mobil,ikke får ringt gratis
Avatar

hei

des 25 2013 - 01:39
Ja, det er synd. Fra min mob. koster det 4-5 kroner å ringe til røde kors hjelpetelefon. Da er det ikke fristende å ringe. Men det koster vel ikke mindre å betale en terapaut da. Ikke en privatpraktiserende i hvertfall. De tar vel 800,- for 45 min.
Da blir 60 min til kr (maks) 300,- kr ikke så dyrt kanskje? Men man vet jo ikke om det hjelper. Har aldri prøvd. Men det er fordi jeg ikke liker å snakke i telefonen.
Har du ikke råd til å ringe?
Du kan jo prøve å skrive på en av forumene her, kanskje du får noen gode innspill?
Take care så lenge..
Avatar

Gratis på fasttelefon?

jan 4 2014 - 03:36
Nå er jeg usikker, men er ikke slike hjelpetelefoner gratis når det gjelder bruk av fasttelefon?
Om så er, finnes det en mulighet å ringe opp via Skype? (Må ha en rimelig rask internettlinje for dette, og det er vel kanskje relativt få som har det nå for tiden).
Men, synes det er merkelig at det er dyrt for de som ringer fra mobil, mens det ikke er det for de som ringer på andre måter. For i dag er jo fasttelefonen ikke eksisterbar, omtrent. Og er det sånn at man skal "straffes" for å bruke mobil?

Kanskje er det hjelp i om man sender inn et forslag til disse hjelpetelefonene, via deres hjemmesider, og ber spesifikt om at det blir tatt i betraktning for videre planlegging, at det burde bli gratis (eller i alle fall betraktelig billigere). Sånn at de som trenger hjelp faktisk får den,

En annen ting jeg tror hadde kompensert for slike telefoner er at man i tillegg har chat. Ser at det er blitt mer og mer populært å ha slike løsninger, og siden å ringe uansett er dyrt, så hvorfor ikke gjøre det til en tjeneste som ALLE kan ha mulighet til?

Send inn forslag til dem.
Kanskje kan nettopp DITT forslag gjøre en forskjell.
Avatar

mental helse hjelpetelefon

jan 31 2015 - 10:32
Er litt skuffet over tilbudet til mental helse. Har prøvd å ringe hjelpetelefonen ett par ganger men har bare stått i kø. :(
Avatar

Hjelpetelefon

juni 20 2015 - 17:44
Hjelpetelefonen er så vidt jeg vet gratis for alle.
Til forsiden