Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vinmonopolet og hunden Tutta

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vinmonopolet og hunden Tutta

sep 28 2013 - 13:01
Leste i dag i en avis om at Vinmonopolet er i gang med en ny kampanje for å hindre bruk av falsk legitimasjon på Vinmonopolet. Hunden skal lukte opp nervøse mennesker som skiller ut høye doser av stresshormonet kortisol. Saken finner man på Vinmonopolets sider og i diverse aviser. Ingen av dem sier noe om hvor diskriminerende dette er overfor mennesker med angstlidelser.

Jeg har aldri brukt falsk legitimasjon. Jeg er laaaangt over aldersgrensen (men blir fortsatt spurt om legitimasjon med jevne mellomrom). Jeg ville følt det veldig krenkende om en hund på Vinmonopolet skulle markere meg og jeg da fikk utlevert en brosjyre om falsk ID.

Gjør som meg og send en mail til Vinmonopolet å fortell dem hvor diskriminerende du også ville føle det dersom du blir markert av en hund fordi du har en angstlidelse!
Til forsiden