Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vegetar

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vegetar

juni 8 2019 - 13:22
Kjedelig om det ikke blir produsert kjøtt, i fremtiden. Det er jo så godt med kjøtt.
Avatar

Re: Vegetar

juni 25 2019 - 20:14
Vegetarpizza synes eg er godt. Har smakt det nokre få gongar. La merke til at åt eg slikt på ein dag med trening og fysisk arbeid vart eg svolten etter egg, kjøt eller fisk etterpå. Animalske produkt gir godt med protein.
Avatar

Re: Vegetar

juni 25 2019 - 21:21
Vegetarpizza er vel bare bunn med tomatsaus. Godt nok det! Men godt med ost på også. Og gjerne litt pølse.
Avatar

Re: Vegetar

juni 25 2019 - 21:49
De er jo godt i gang med å produsere kjøtt som er grodd i laboratorium fra stamceller fra dyr. Smaker godt men er veldig dyrt foreløpig, men skal visst komme på markedet for forbrukere i usa allerede neste år.

Men blir nok mye insektspising på oss og, hvis vi lever lenge nok ;)
Avatar

Re: Vegetar

juni 26 2019 - 19:43
Hvordan vet du at det smaker godt?
Avatar

Re: Vegetar

des 21 2019 - 23:51
Jeg tror dette med å spise kjøtt egt er en tilvendingsak. Jeg tror at hvis man vokser op med å spise for eksempel sjøgress(hahah) så vil det smake godt fordi det er det man er vant til. Jeg vet med meg selv at etter å ha sett den omtalte "grisedokumentaren" så har ikke jeg hatt hjerte til å spise like mye kjøtt som før, og har heller valgt å bytte det ut med linser bønner og den slags ting. Kjøtt har en så kort nytelsestid i forhold til tiden det tok for det dyret å leve sitt liv, at det ikke er verdt det. Det er ikke dermed sagt at all kjøttprodusksjon må stanser for det finnes mange gårder som tar dyrets velferd på alvor, men det er dessverre ikke mange nokk. så en løsning kan være kun spise kjøtt som man VET kommer fra gårder der dyrene blir behandlet med respekt. dette er i allefall noen av mine tanker rundt temaet
Til forsiden