Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trygdebil lv1

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trygdebil lv1

mai 13 2021 - 16:04
Jeg har hatt to trydebiler, og men dem kunne kunne je besøke familie, og handle for meg selv, noen ganger var det for vanskelig og jeg måtte ha help. Nå trenger jeg hjelp til alt. Vist jeg skal besøke noen, må du hente meg, og selvtilliten blir være å være. Jeg er bare en byrde, som denne regjeringen finner ikke vært noen ting. De tar alle sosiale goder og snart er jeg vært i mine egen hjerne hva regjeringen alt har karaktiser meg. Verdiløs
Avatar

Re: Trygdebil lv1

mai 13 2021 - 16:31
Hvis jeg forstår deg riktig, så har du ikke trygdebil lenger - og føler deg verdiløs fordi du blir fratatt goder som gir deg muligheten til sosial kontakt/omgang.

Når det gjelder i forhold til det offentlige - så er vi alle bare en i rekka - så der er vi vel like mye eller lite verdt alle sammen. Det hjelper for så vidt ikke deg noe - men du er i hvert fall ikke alene.

Finnes det alternativer for deg til å ha egen bil?
Er det offentlig transport der du bor, og har du mulighet til å benytte deg av den?
Kan du få dekket taxi av det offentlige, eller har din kommune transporttjenester du kan få benytte deg av?

Sånn ellers: Du er ikke verdiløs.
Hvordan vet jeg det?
Fordi ingen er verdiløse.

Alle har en betydning for noe eller noen - selv om det ikke kjennes sånn.
Våre medmennesker er ikke gode på å uttrykke hva vi betyr for dem, men det betyr ikke at vi er verdiløse - vi vet bare ikke hva vi betyr for dem.

Jeg oppdaget ikke at jeg hadde hatt glede av å se min nabo stelle hagen, henge opp klesvask osv før etter at hun var død. En nabo som nok ikke trodde hun ville bli savnet av meg, men det var plutselig noe som manglet der i min hverdag.
Til forsiden