Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Suicidal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Suicidal

juni 9 2021 - 18:16
Er inne i en vanskelig situasjon som nær knekker meg. Problemene hopet seg opp, det ene etter det andre osv.....
Er lei av alt, ønsker seriøst å gjøre slutt på livet.
Har vært i kontakt med alle innen det offentlige, som avskriver meg med at jeg alltid har vært flinkere enn de fleste i min situasjon.
Hvordan takle det alene?
Avatar

Akuttpsykiatrisk?

juni 9 2021 - 18:33
Har du forsøkt akuttpsykiatrisk? Hvis du er suicidal så er de pliktige til å ta deg inn.
Det å ikke bli tatt på alvor er helt forferdelig, har vært gjennom det selv. Har du familie og venner du kan snakke med og som støtter deg nå mens du går gjennom dette? Hvis du ikke vil skrive detaljert her ute til alles skue så send meg gjerne en privatmld hvis du føler for det. Ok?
Avatar

Re: Suicidal

des 23 2021 - 22:29
Jeg vet ikke hvilke situasjon du er i, men jeg er også vandt med å takle alt alene. For meg hjelper det mye å høre på musikk. Uttrykk følelsene gjennom ord eller bilder eller begge deler. Dt er hva jeg gjør når jeg er i vanskelig situasjon som jeg antakeligvis er i nå å. Jeg har ikke peiling på hva å gjøre, men kan ikke gjøre så mye annet enn det lille jeg har.

Men jeg tror ikke det blir noe bedre av å velge gjøre slutt på livet. Tenk litt etter. Det kan hende du da må leve alt dette på nytt igjen i et neste liv..

Det kan å hjelpe å ha en tro. Tro på noe mer. Tro på at det vil bli bedre. Tro kan flytte fjell.
Avatar

Re: Suicidal

jan 29 2023 - 21:52
Det kommer jo an på om man tror på et etterliv. Nei at tro kan gjøre noe med umenneskeligheten i helsevesenet - tror jeg ikke på. Akuttpsykiatrisk? La meg le.
Til forsiden