Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stopp kutt i psykisk helsevern

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stopp kutt i psykisk helsevern

april 11 2012 - 14:31
STOPP KUTT I PSYKISK HELSEVERN

Er det noen der ute som vil bli med å starte en pressgruppe –STOPP KUTT I PSYKISK HELSEVERN ?
Viser til innlegg i avisen 4. April – Akers psykiatri brennes på Ahusbålet. Honnør og takk til Are Saastad for god og saklig info. Kuttene i psykiatrien går til å dekke underskuddet på Ahus. Nedleggelsen av Døgnenheten Alna DPS skjedde som ved andre nedskjæringer i psykiatrien i all stillhet uten protester og dramatikk.

Når eldresentre, lokale treffsteder, busser m.fl. trues med nedleggelser og asylsøkere og papirløse trues med utsendelse fra landet, dannes det støttegrupper, underskriftskampanjer, fakkeltog og store medieoppslag. Hvor er det norske folks rettferdighetssans ? Et paradoks er at psykisk helse er noe som angår deg og meg pluss alle sammen. Tross dette blir folk med psykiske helseut- fordringer salderingsposter på helsebudsjettene og sviktet av fagforeningene og andre maktgrupperinger.

Divisjonsdirektørene i psykisk helsevern vet så altfor godt at når de svinger sparekniven i psykiatritilbudet møter de ingen motstand. Mental Helse er en interesseorganisasjon som kjemper for at folk med psykiske funksjonshindringer og deres pårørende skal ha et best mulig liv og et best mulig tilbud.

Vi i Mental Helse Stovner håper at vi får med folk og kan få dannet en pressgruppe som skal kjempe for gruppas rettssikkerhet og likeverd i samfunnet. Jo flere vi er sammen jo sterkere blir vi.

Gunn Pound
Leder Mental Helse Stovner
Avatar

Ta psykisk helse på alvor - underskrift.no

nov 19 2012 - 14:31
Til: Politikere

Etter noen få år med masse skryt fra politikere om hvor mye de har gjort og skal gjøre, for å bedre behandlingstilbudene for psykisk syke, så blir det nå IGJEN!!! kuttet i midlene...

NÅR skal staten våkne???
Redigert av administrator: Fjernet link
Avatar

er med på gruppe

nov 19 2012 - 23:42
Blir gjerne med på å kjempe for bedre psykisk helsevern, og pressgruppe.
Avatar

alternativt

mars 21 2013 - 05:44
jeg hadde nå heller søkt det alternative. psykiatrien kommer ikke til å få rent mel i posen uansett. det betyr at pengene som blir brukt ikke kommer til nytte uansett. du ender mest sannsynlig bare opp mer hjernedød for å passe verden bedre. tror du at det er noen som tenker på oss. om vi lever eller er død spiller ingen rolle. det er bare det at som levende så er det noen som har mulighet til å tjene penger på deg. det er litt tett når det er de som styrer verden som gjorde deg syk. dere burde sloss for å få bort de virkelig syke. de som gjør at det snart ikke er til å leve her på jord. når verden er renset for dem så kan dere begynne å snakke om en psykiatri som fungerer. da tror jeg ikke det trengs så mange kronene til heller.
Til forsiden