Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Staten sløser med pengene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Staten sløser med pengene

des 10 2017 - 08:42
Blir litt irritert når eg hører på nyhetene om alvorlig syke barn og ungdom som ikke får livsviktig medisin pga att den er for dyr. Og blir mer irritert når eg hører att de skal bruke 25 millioner på en film. Og attpåtil på en film som allerede er laget. Ny versjon av fjolls til fjells. Film slageren fra 1960 årene. Den gamle er vel god nok hvorfor bruke 25 millioner på dette når vi istedet kan hjelpe mennesker som er alvorlig syke. Skamfullt og moralsk forkastelig
Avatar

er mye sløsing..

des 17 2017 - 04:21
25 mill til film er ingenting, hva med alle hundrevis av millionene som blei brukt på operaen budsjettsprekk til de grader, som kun bare noen få % av norges befolkning benytter seg av... greit nok at man skal ha en opera, men hvorfor midt ute i sjøen blei så ekstremt dyrt...
Avatar

Re: Staten sløser med pengene

feb 9 2018 - 11:10
Er enig.

Jeg liker godt film og synes det er fin avkobling, men mange av filmene som produseres gjør det kun med hensikt å tjene mer penger, som det du skriver om ny filmversjon av gamle slagere.

Jeg synes film er bra når jeg kan lære noe nytt og få økt bevissthet. Det gjør jeg ikke med gamle versjoner en sannsynligvis har sett før.

Mye kvantitet som blir produsert... Men er vel p.g.a manglende nye ideer.

Hvis de mangler ideer gjør noe med alle de i nav systemet då.mange som er på trygd eller nav tiltak kunne sikkert ha bidratt til mye positivt samme, bare de får mulighet.
Avatar

Re: Staten sløser med pengene

mars 4 2018 - 04:40
Handler mest om at staten ikke vil gi etter for utpressing (les: legemiddelindustriens virksomhet).

Ang kultur så tenker en vel at alle ting en investerer i påvirker samfunnet som helhet på en eller annen måte, og håper på positiv effekt.

Fjols til fjells har jeg ikke sett. Virker ikke bra å lage en ny versjon av en komedie som er 50 år gammel... sikkert korrupsjon og kamaraderi
Til forsiden