Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skoleprosjekt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skoleprosjekt

feb 16 2015 - 14:33
Hei, jeg er journaliststudent i Kristiansand og vurderer å lage en nyhets/magasin-sak til radio som omhandler psykiske problemer. Lurer på om det er noen her inne fra Kristiansand som f.eks. har slitt med angst, depresjon eller ensomhet og som kunne tenke seg å la meg gjøre et intervju angående dette? Har ikke bestemt meg nøyaktig for hva saken skal handle om siden jeg først og fremst ønsker å se om noen som har opplevd dette selv kunne vært interessert i å stille til intervju. Bare ta kontakt gjennom å kommentere eller ved å legge meg til som venn og skrive melding til meg hvis du kunne vært interessert i å stille til intervju :)
Avatar

Re: Skoleprosjekt

feb 22 2015 - 00:54
Jeg kan stille til intervju, men bor i Oslo da..
Avatar

.

feb 23 2015 - 12:56
Trenger aller helst noen som er fra Kristiansand siden saken skal vinkles mot innbyggere i Kristiansand, men tusen takk for at du ville stille opp :)
Til forsiden