Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sammen er vi sterke

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sammen er vi sterke

juli 30 2013 - 13:56
SAMMEN ER VI STERKE

Honnør til Christine Rosenqvist, Sigrid Marie Refsum, Randi Werner-Eriksen, Inger-Lise Nystuen og Geir Hagen for engasjerende og gode innlegg som beskriver maktarrogansen og fravær av brukermedvirkning i helsevesenet generelt og i psykisk helsevern. Tusen takk.

Helse- og sosialdirektoratet har brukerinnflytelse og brukerinvolvering i en av hovedoverskriftene i direktoratets seks kvalitetskriterier for sosial- og helsetjenesten.

De to sistnevnte har skrevet om kutt i sengeplassene på Skytta (senest 24. juli),og at de har henvendt seg til Ahusledelsen uten å bli tatt på alvor.

Omorganiseringene av sengeplassene på Grorud DPS Skytta har skjedd uten at brukerne og deres organisasjoner er blitt informert. Dette er klart et brudd på retten til brukermedvirkning og en tydelig ignorering av brukerstemmene.

Mental Helse Stovner forslår at brukerne, pårørende og faggruppene som sogner til Ahus pluss interesseorganisasjonene i psykisk helsevern møtes en gang i høst. Da kan vi sammen drøfte veien videre til et bedre psykisk helsevern, samt vise at vi ikke aksepterer å bli overkjørt i viktige saker som berører brukernes liv og helse.

Sammen er vi sterke ! Blir du med ?


Gunn Pound
Leder Mental Helse Stovner
Til forsiden