Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Program om sorgarbeid, noen som kan hjelpe?:)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Program om sorgarbeid, noen som kan hjelpe?:)

nov 3 2010 - 04:56
Hei trenger hjelp til noe:

Er det noen her som husker et tv-program (mest sannsynlig Tv-Norge eller Nrk1/2) som gikk for kanskje 1.5-2 år siden og som handlet om sorgarbeid for barn. Var familier der noen hadde dødd eller kom til å dø...og traumer av andre slag?. Var fra UK. Ei dame kom hjem til familiene og hjalp dem. Hun var knallgod. Likte hun dama fordi hun var uredd når det gjaldt å gå inn i disse situasjonene, hun hadde erfaring og forståelse nok til å nå inn til barna.

Husker en liten gutt som sleit med traumer og ikke kunne stenge av tankene sine. Hun ga han en fjernkontroll som han kunne ha i lomma og liksom "skru" av det vanskelige når det ble for mye. På den måten fikk han det bedre:)

Om noen husker dette programmet, hva mer det handlet om, hvilken kanal det gikk på, hva det het så vil det hjelpe meg utrolig mye.
<3
Avatar

Re: Program om sorgarbeid, noen som kan hjelpe?:)

nov 28 2011 - 02:30
Du kan godt spørre kanalene eller sjekke nett tv til NRK.De har de fleste tinga de har sendt tilgjengelig :)
Til forsiden