Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Politikk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Politikk

aug 11 2016 - 20:14
Arbeiderpartiet, Høyre, SV, Venstre, Piratpartiet, Samfunnspartiet, Det Liberale Folkepartiet, Norges kommunistiske parti, Liberalistene og Feministisk Initiativ fører en Politikk som snikinnfører Norge inn i EU, Gir meget mye makt til Brussel, Sentraliserer, Gir mer byråkrati, Gir mer teori på skolen å gir skoletrøtte elever, Gir mer fattigdom, Mindre demokrati, Gir lavere skatter eller 0 skatteytere kun for rikinger, Gir dobling av skatter for folk flest, Gir dobling av Bompenger og mindre bestemmelse over sitt eget liv hvert enkelt menneske i Norge.

Er du enig i dette stem Arbeiderpartiet, Høyre, SV, Venstre, Piratpartiet, Samfunnspartiet, Det Liberale Folkepartiet, Norges kommunistiske parti, Liberalistene og Feministisk Initiativ i Stortingsvalget i 2017.

Avatar

Re: Politikk

aug 11 2016 - 23:19
Hm vet ikke om andre partier er bedre? Nårværende regjering har jo også overlatt en del til Brussel...
Avatar

Politikk

aug 12 2016 - 11:36
De andre partiene er bedre.
Avatar

Re: Politikk

aug 12 2016 - 14:55
Demokrati er en veldig dårlig styreform.
Det har menneskeheten visst om iallefall i 3000 år.

Partipolitikk er også bare vas. Vi trenger kompetanse, ikke folk som pisser hverandre oppetter ryggen. Siden vi har folk som ikke aner hva de driver med i sentrale posisjoner så får vi resultater deretter.

Mye kan og bør sies om dette, men det er vanskelig å etablere et godt nok kunnskapsgrunnlag til at forståelse kan komme på plass. Dermed så blir det som regel håpløst å snakke om dette fordi det er motstand mot å se på røttene.

Det er litt som å skjelle ut pæren fordi man vil ha epler og nekte å erkjenne at man står ved feil tre.
Avatar

Politikk

jan 6 2017 - 21:46
Det er kun 2 partier på stortinget av stortingspartier som har den beste skolepolitikken å hvor elevene lærer mer og hvor elvene ikke blir skoletrøtte av Frp og Senterpartiet.

Frp og Senterpartiet er Elvenes og Lærernes parti.
Til forsiden