Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Motsatt klimaangst.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Motsatt klimaangst.

nov 26 2022 - 22:35
Hei.

Er der bare meg som opplever "motsatt klimaangst"?
Altså att en blir irritert og frustrert på alle pengene regjeringen bruker opp på klimasaker. Jeg føler de siste 10 årene att landet er blitt helt kokko og gale.
Jeg blir og provosert av hjernevaskingen av elever. Man har som regel ikke nok livserfaring før man er minst 25 år. Og de elevene skjønner jo ikke nok om hvordan ting henger sammen.
Jeg kan legge til att jeg ikke er klimafornekter, jeg tror vi påvirker litt av det som skjer, men det er ingen måte å stoppe dette på, vi bare bremser det minimalt.

Måtte bare få ut litt frustrasjon.
Hilsen gammel gubbe på 30 år.
Avatar

Neppe, men jeg opplever ikke det

nov 26 2022 - 23:31
Skjønner ikke helt hvordan alder i seg selv påvirker forståelsen av karbon i atmosfæren og at generell livserfaring skulle være nødvendig for å objektivt kunne analysere dataene rundt dette. Nå har nok de færreste under 25 doktorgradsavhandlinger om tema men det er jo ikke nødvendig for å forstå det grunnleggende. De fleste i regjering er nok godt over 25 år. Jeg synes ikke det gjøres nok og forstår den yngre gardes engasjement og frustrasjon. Synes det er synd hvordan noen enkelte klimaengasjerte ødelegger kunst og kultur. Kunsten har vel neppe verdt noe klimaversting og kunstmiljøet er vel som en gruppe historisk ofte en som ofte taler klimakampens sak. Så yppingen med kunst gir for meg ingen mening og bare distraherer og polariserer mer enn hjelper. Så er nok jeg ikke så veldig stor fan av retorikken til MDG på mye. Generelt litt lei protestering og skremming uten noe klar plan på løsninger eller hvordan få til en overgang. Liker engasjementet da. Men tror ikke man får med seg folket på å slutte med olje uten noe plan videre. Så håper på mer av det. Men at det er for mye fokus på klima av de i regjering skjønner jeg ikke helt, ihvertfall om du ser på handlinger utover snakk.
Avatar

Brommbromm

nov 26 2022 - 23:43
Har du noen konkrete eksempler på denne "hjernevaskingen av elever" du snakker om?
Til forsiden