Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Keffor ble innlegge mitt sletta?? Sensur av samfunnet fåre ike i love eksistere nåe heller?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Keffor ble innlegge mitt sletta?? Sensur av samfunnet fåre ike i love eksistere nåe heller?

april 7 2021 - 15:48
Va di i skrev så ille?

Hve ere folke redd for??

I lagret innleget og kopierte alt fore i så dor meg admin komme til slette di uten gi megg grunn. Di hade bere tenkt vere stille lat som ingenting for dem er monster selv.

Here er di som ble slette men i sensurerte No bort så ikke adminene blir sure for at i får sannheten frem om monsterberden:

Di ere ike tilfeldig at i hete monstermeg her når heile verden oge vil bli som diApril 7 2021 - 15:14Jg ere en av di som allerede leng før fik ødelagt livet


I hare sett nåe ate mange nå barn og unge og andre voksne og eldre nå påe grunn av restriksjonene fåre livet sitt helir ødelagt oge non dør av volden, non tar selvmord, nok får så store psykiske problema som megg at di ike klar ta var på segg selv og dusje og sån og funger i samfunnet, di klar Ikkee Engangå opprettholde relasjine påe grunn av alt det di psykisk og fysisk ere begynt slite med.. Mange eldre di sit og i ensomhet

Di komme nok til å bli mange som meg i tidene fremover

Monster Norge
Monsterverden

!!!!!!

Di er ike bere meg som i monster

I vae bare føre var og prøvde komme hit allerede i 2019 og varsle påe hve som holde på å skje med verden

I syns synd at di virkelig ere non som vil ønske ødelegge hele verden å skape så mye smerte oge lidelse i folke bere på grunne av folke trur politikere ere eksperter når di ikke er di

Politikere er bere opptatt sve makt

Som Erna Solberg,,, hun brøt reglene some ale andre har vert så nøye påe følge!!!!! Di er en skam i håp Erna lese dettee oge forstår hvor my hun ere me å ødelegg samfunnet med di reglene og få enda mer i verden til å bli lik ille som meg,,,, monstermeg!!!!!

Di ere folk som lide
Og barn som oppleve vold fordi er stengt
Og mange sitt nye i ensomhet som eldre

****sensurert bort fore admin vil ikke ha det****


I lare dem bare ta den dume vakskin
Når di tenke med en nøt å lar seg manipulere av non som vil omgjør heile verden om til MONSTER VERDEN!!!!!!!!

I hare skjønt No men i har den siste tiden mere observert hve som skjer og satt det opp mot tidliger for å finne mønster

I har di fortsat some før altså men valgte nu skrive here igjen for å minne alle på at i forsatt eksistere i som va så aktiv her med mine sjokkerende innlegg i 2019 før korona viruset kom og før hele verden FIKK DET som meg


Med hjetteli hilsen selveste monstermeg

PS.

i håpe Dire lærte noe av meg og mitt fantastiske brukernavn her på sidetmedord sitt forum. Di vae kenskje ike så tilfeldi at i begynte kale meg some di nårr di er nettop et monster hele verden vil blie som

AvatarMonstermegRe: Di ere ike tilfeldig at i hete monstermeg her når heile verden oge vil bli som diApril 7 2021 - 15:23Ogg i håp dere kjøpe mye monster drikk denn energidrikk for denn hare å et bra navn for den het monster

Som errr di verden vil bli som

MonsterverdenAvatar

Fordi det nok er utenfor forumreglene

april 7 2021 - 16:07
Blant annet reklamerer du for en energidrikk. Det er ikke tillatt.

Forumregler/kjøreregler her er ikke så lett å huske, slik sett burde SDMO minne om reglene/rammene av og til.
Avatar

Re: Keffor ble innlegge mitt sletta?? Sensur av samfunnet fåre ike i love eksistere nåe heller?

april 7 2021 - 16:27
Ok men di kun dem redigert bort dae di trenge ike slette hele innleget

Føre redigerte di bort hos andre No Hverffor gjorde ike dem di no
Avatar

Uvisst

april 7 2021 - 16:35
Det gis sjelden info om hvorfor. Og trolig ønskes det med å slette alt ikke å starte en debatt om innenfor/utenfor. Da er det ofte like greit å ha en tydelig grense.

Og: SDMO sletter i sin helhet meldinger til andre også. Ikke bare deg.

Du får heller skrive inn til SDMO på meldingstjenesten å spørre.
Avatar

Hei.

mai 6 2021 - 10:21
Ser også at mitt innlegg er sletta. Jeg skrev kritisk om koronatiltakrne og vips er innlegget vekk. Hurra for demokrati, og ytringsfriheten under Erna.

Hilsen en som synes fritt helsevalg er best, særlig på hastig oppfunnet vaksiner med midlertidig hastegodkjenning. Håper dere dytter en brødbit til meg gjennom gjerdet på interneringsleieren nå som alt er blitt mulig igjen og Grunnloven og menneskerettigheter er blitt unødvendige, det er historiske tider for de historieløse vi går igjennom, desverre.
Avatar

ytring

mai 6 2021 - 10:51
Onlyhuman: Hvis det er innlegget ditt fra 2. mai kl 10:52 du mener, så står det fortsatt.

Angående vaksiner og annen vitenskap så går verden faktisk fremover. Jeg synes alt i alt at Erna & co har gjort en utmerket jobb når vi ser hva andre land sliter med.
Avatar

Onlyhuman

mai 6 2021 - 11:35
Det virker ikke akkurat som du skjønner verken hva demokrati eller ytringsfrihet er når du kommer med utsagn som "Hurra for demokrati, og ytringfriheten under Erna", så hva mener du egentlig?
Avatar

Hva jeg synes

mai 6 2021 - 12:16
La oss ikke kjekle da, folkens.

Det er lov å tenke forskjellig om politikk og samfunn.
Avatar

Ja, riktig

mai 6 2021 - 12:32
Da må det også være lov å stille kritiske spørsmål og be om at uklare formuleringer utdypes, uten at noen kaller det kjekling.

(Det er jo en etablert rutine her på SDMO å fortolke alt andre skriver i verste mening, så da forbeholder jeg meg retten til å gjøre det samme.)
Til forsiden