Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innlegget "da jeg ble trygda" på nrk.no

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innlegget "da jeg ble trygda" på nrk.no

sep 14 2019 - 22:00
Det klages over høyresiden ser jeg, både i selve innlegget og i kommentarfeltet. Men når har det egentlig vært bedre, var det bedre med de rødgrønne? Nei, det har vært dårlig inkludering hele historien.

Høyresiden er fortsatt for uføretrygd, så sånn sett slipper hun å havne i underklassen sosialstønad, akkurat som om Ap og de hadde hatt makta.

Hadde hun hatt borgerlønn hadde hun ikke fått noe mer enn hvem som helst andre, da hadde hun sluppet skammen og hetsen. Forøvrig tror jeg sosial stønad opplever mer hets enn de som sitter i rullestol og har mer åpenbare grunner, men det er vel der og.

Og det er vel heller venstresiden og fagforeningene som krever 100% stillinger ELLER trygd, høyresiden er mer for deltidsstillinger, og det skrev jo hun i innlegget at problemet var at det ble krevd full stilling - det er til venstre...

Virker som de fleste i dette landet mener sosialisme, reguleringer, kontroller, byråkrati og kvoteringer er det som er sosialt... at det er en automatikk i det...

Høyresiden er like eller mer usosial, det er ikke det jeg mener. Jeg mener man må klare å tenke nytt og ikke hekte seg fast i polariserte ideologier fra etterkrigstiden...
Avatar

Re: Innlegget "da jeg ble trygda" på nrk.no

sep 18 2019 - 19:25

Lese denne
https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/tajik-usosialt-a-frata-ufore-pensjonstillegg/3423847062.html
Men det er ikke fare bare kutte ned på utgiftene sine

Som å=
- gå i sAmme klær rundt 1 år om gangen så det slippes å vaske og bruke mye strøm.
-ikke vaske
- gå for noe enkel mat.
-ikke vær så fysisk aktiv siden maten skrpes inn på. Må spare energi.
- bruk internett som tv så spare tv boks
- kontantkort istede abbonemant
-

OG MER SOM KOMMER PÅ :-))
Avatar

Re: Innlegget "da jeg ble trygda" på nrk.no

sep 18 2019 - 19:30
Det er greit nok å prøve å spare penger, men det er skikkelig usunt å gi opp grunnleggende hygiene og generell rengjøring.
Avatar

Re: Innlegget "da jeg ble trygda" på nrk.no

okt 12 2019 - 10:14
Når man ikke har verken jobb eller skole og meningsfullt liv hva skal prioritere hygiene og rengjøring for.


Men i venter på døden så megg er dett ikke farlige med. I veit at de rundt meg som ikke bryr seg bare venter på at i skal dø. Å en dag vil det skje sånn at alle får ditte ønsket oppfylt om å bli kvitt monsteret meg
Avatar

Re: Innlegget "da jeg ble trygda" på nrk.no

okt 12 2019 - 10:38
Hvis du lukter rent så vil sannsynligvis folk du møter være mer vennlig innstilt til deg når du møter dem. Lukter en vondt som naturlig kommer når hygienen er dårlig så holder folk seg langt unna. Det kan jo tenkes at du kan få et mer meningsfylt liv hvis du kan opprette kontakt med folk.

De som bor sammen med deg og omgås deg innendørs, som f eks din mor, synes ikke de at den manglende hygienen din er utrivelig?
Avatar

Re: Innlegget "da jeg ble trygda" på nrk.no

okt 12 2019 - 11:31
Man skal prioritere det for sin egen skyld, for å vise seg selv respekt og utvise egenomsorg. Jeg veit av erfaring hvordan redusert psykisk helse kan senke motivasjonen for å bry seg om sånne ting, men jeg veit også hvor overraskende godt det føles etterpå når jeg tvinger meg til å gjøre en innsats. Selv om jeg kanskje ikke orker like mye egenpleie hver dag, så fokuserer jeg på det jeg får til for å øke mestringsfølelsen. Og som akershusøst sier, det kan gjøre en forskjell for ditt sosiale liv om du gjør deg selv mer presentabel.

Du er ikke aleine om å stå utenfor jobb eller skole, men det er du som må velge å fylle livet ditt med noe som gir mening. Noen har kanskje et bedre utganspunkt for et meningsfylt liv enn andre, men i bunn og grunn handler det om å ta valg som støtter en ønsket tilværelse. Etter min erfaring er det overraskende mange muligheter der ute, så lenge man ikke gir opp. Vi blir ikke alltid kvitt all motgang her i livet, men vi kan likevel får det mer levelig ved å gjøre det beste ut av det.
Avatar

Gummihjertet

okt 12 2019 - 16:37
Sier hva jeg tenkte!
Til forsiden