Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Happy Go Lucky Og meg godt voksen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Happy Go Lucky Og meg godt voksen

jan 9 2017 - 03:48
Et program som traff meg. En flott jente som vet og tørr stå frem. Det ble veldig rart for meg å se en ung jente vise nesten identisk hvordan jeg har det og hun ga meg noen pekepinn på hvordan jeg selv kan jobbe videre med det jeg sliter med. Denne serien vil jeg anstrenge meg litt for å følge på TV2.
Avatar

Re: Happy Go Lucky Og meg godt voksen

jan 16 2017 - 10:20
Veldig fint program, men ulempen programmet presenterer er at det er en som allerede har et nettverk og gode venner rundt seg. Hva med dem som ikke har noen venner?, Hvordan skal dem klare å dyrke relasjoner. Men jeg klarer meg fint alene. Jeg er selvstendig og drukner ikke i tårer. Jeg er glad på min måte
Avatar

Re: Happy Go Lucky Og meg godt voksen

mars 5 2017 - 09:35
Enig,synes det er litt feigt av tv å bare vise personer som har et vennenettverk,vennskap kan være en prøvelse men får man jo tross alt lov til å gi av seg selv,og dykke ned i vennefruktfatet.
Avatar

Greit nok..

sep 21 2017 - 11:11
Sikkert greit nok program/ serie var, men følte meg likevel ikke så mye igjen... Grunnen er at jeg aldri har hatt noe nettverk og støtte i nærheten, og da blir man automatisk enda mer alene om ting enn om man er kjendis.. Får også litt sånn følelse av at er man litt kjent/ kjendis så er det heeelt okay og være sånn og sånn og en er så på "modig".. -Kan hende de er det, men et par ganger tenker jeg det mye er pga oppmerksomheten på egenpersonen også..Så da tror jeg liksom litt mer på konsept med mer ukjente personer som tør stå frem..men men..:p
Til forsiden