Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fritt Behandlingsvalg - hvordan hindret dette oss i å få hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fritt Behandlingsvalg - hvordan hindret dette oss i å få hjelp?

nov 25 2022 - 19:30
Regjeringen skriver at fritt behandlingsvalg svekker det offentlige tilbudet og fjernes. Men hva når det offentlige tilbudet ikke strekker til? Kommer de til å forbedre det offentlige tilbudet såpass nå da når enda flere institusjoner må legges ned og mange kommuner vil mangle tilbud som ble dekt en annen plass i landet? Isåfall hvorfor og hvordan?

Det er vel ikke akkurat mangel på ventelister hos kommunale institusjoner - hvordan blir egentlig det offentlige tilbudet bedre av at vi fjerner behandlingstilbud og behandlingsalternativ utenbys. Med en så enormt stor pasientgruppe som venter på og sliter med å få hjelp grunnet manglende kapasitet hos det offentlige helsevesnet, har hvordan har vi da kapasitet til å fjerne enda flere behandlinger?

Håper jeg misforstår her, men jeg har null tro på at dette vil gjøre det bedre for oss. Hva tenker dere? Gjerne forklar meg noen hvorfor dette er en fantastisk idé.
Til forsiden