Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forslag regjeringen kan hjelpe til med dem som står uten for arbeidsliv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forslag regjeringen kan hjelpe til med dem som står uten for arbeidsliv

juli 21 2020 - 19:58
i leste på vg no om regjeringen ike gjer no og antal ufør stige.

jegg har da et forslag på hverdan di kan hjelpe di som er utenfor abeids liv og er på uføre trygd eler aap, er å begrense antal timer i uka som er normal arbeid

som nå,, er en 100 prosent stiling 37,5 timer per uke, men hva hvis de 37,5 timene per uke kunne gått ned til 20 eller 25 timer per. uke med alle som jobbe 100 %?

når folk jobe mindre, da får di og bedre tid til annet fritid og for di som vil oppretholde sosal liv,, nå tenke i på dere andre som bryr dere om sosial liv, ike meg selv,, jeg ere inadvendt og vil helst vere veke fra andre og ike sosial fore i trives ike med menneske og meneske trives heler ike med meg

For at dette kan skje må di blimindre lønn og pris nedstigning på varer og tjeneste så ale har råd til di, men som i ser di,, så er di bere positivt!!

for hvis di blir pris nedstigning og mindre lønn, vil di ike da bli sån at alle vi da finne andre verdier enne penger og status????

De kan gjere det med å gå fra 37,5 time per uke til 20-25 time for at fler ska få en menin i tilværelse og føle at di er med å bidrar til at samfunet går rundt. De handle å dele på jobene. Arbeid ere den beste medisin så ere rart ike ale da får lov å bidra og vere en del av samfune


når di å blir fra å gå ned 37,5 til 20-25 time per uke blir di å mindre stress og andre helse plagesom kane mange opleve seinee i live som vil si bedre helse for ale.

arbeid gir ale et net verk å tilhøre

uten arbeid blir mang å ike tilhøre no og dae er ike rart ensom het øke

i håpe regjeringen les dette eler statsminister så di kann få sat hjul i gang og efå orden på alt

di er ei tid for di nå,,

korona gir muligehete på nye tanke og levemåte og forandringe,,
men det må og regjeringen se og forstå
Avatar

Smarteste jeg har lest på en stund!

sep 27 2020 - 01:18
Jeg er helt enig i det du skriver og har hatt samme tankegang selv.

Det hadde jo vært som å slå to fluer i en smekk om dette ble innført. Ansatte hadde fått mer fritid, og man måtte da ha ansatt NYE mennesker som kan ta over skiftet. Det hadde vært vinn vinn for alle parter, og spesielt når flere og flere av jobbene forsvinner, enten med utflytting til utlandet eller at det digitaliseres. Da hadde arbeidsledigheten sunket betraktelig.
Til forsiden