Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fjerner darwin

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fjerner darwin

juni 24 2017 - 06:44
Tyrkia fjerner darwin fra skole pensum. Enig virkeligheten blir for hard. Bedre med en fantasi Gud
Avatar

Re: Fjerner darwin

juni 26 2017 - 07:22
Kødder du?! Det skaper jo bare enda mer splittelse i verden når folk ikke en gang lærer de grunnleggende faktaene i livet - som er en av poengene med hele skolesystemet. Det blir til slutt som 2 helt forskjellige verdener som eksisterer på en og samme planet: én verden basert på vitenskap, undersøkelser og fakta; den andre verdenen basert på propaganda og tro.
Og med nok mennesker som etter hvert blir overbevist om at vitenskap, undersøkelser og fakta er unødvendige og overflødige, står sannheten i stor fare for å bli undertrykt - som i så fall resulterer i at folk blir urettferdig behandlet av andre mennesker, og at urettferdige lover og regler utformes; fordi det folk oppfatter som "virkelighet" da ikke lenger er basert på sannhet - men isteden er basert på tro og vrangforestillinger.

Eksempel:
Vrangforestilling: "Homoseksualitet må forbys fordi det er i strid med naturen, ettersom majoriteten av mennesker er heteroseksuell."

Sannheten: Biseksualitet/homoseksualitet er helt naturlig og er rapportert hos mer enn 1500 dyrearter.
I tillegg veit vi mennesker at vi ikke kan bestemme vår seksualitet/hva vi seksuelt tiltrekkes av, uansett hvilken legning vi har. Det er et faktum alle mennesker selv kan erfare - for det er bare å prøve (for de som er tøffe nok til å virkelig konfrontere seksualiteten sin).
Og i tillegg veit vi at det er ingen (eller i det minste svært få) som virkelig ønsker å være homoseksuelle, når de veit at de lever i en verden hvor mange ser ned på, og skader/dreper homoseksuelle mennesker.
Avatar

Brukte ironi..

juni 27 2017 - 14:46
Mente selvfølgelig motsatt Darwin sine kunnskaper er bedre enn relegion undervisning. Dette har vært på nyhetene i det siste
Avatar

Re: Fjerner darwin

juni 30 2017 - 09:13
Skjønte ironien. Jeg skrev "Kødder du?!" til "Tyrkia fjerner Darwin fra skole-pensum". Men jeg ser nå at det lett kunne tolkes som at jeg tok ironien din seriøst... :p
Til forsiden