Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensamhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensamhet

mai 27 2022 - 17:32
Känner mig också så extremt ensam. Jag mår skit dålig ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Jag eer så extremt ensam, alena och sorg av att vara i sådan situsion. Folk som inte eer ensamma och alena, fattar inte alls hur det eer och hur mycket det påverkar en????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Avatar

Re: Ensamhet

mai 28 2022 - 13:36
Kanskje folk svarer hvis du skriver alderen din og bruker litt mindre spørsmålstegn? Sånn som det står her nå, så virker det ustabilt og aggressivt. Blir ikke noen bra samtale av det. Bare mitt synspunkt. Gode ønsker til deg. :-)
Avatar

Re: Ensamhet

mai 28 2022 - 14:24
Det er nok mange nok på dette forumet som vet hvordan det føles å være ensom.

Det virker som du ikke har det noe godt akkurat nå, og at ting sitter fast inni deg? Min tanke er at da kan første steg være å prøve å skrive mer om det, om hvordan det føles og hvordan det påvirker livet ditt - enten her på forumet (noe jeg kanskje ikke helt vil anbefale), på melding her til rådgiverne eller chatte med noen her på chatten. Det kan få ting litt mer løs og litt lettere for deg å finne ut hvor du skal begynne med å få det bedre. Det går også an å ringe. Jeg ville da anbefalt deg på det sterkeste å prøve en av de tingene.

Forumet kan være et hardt sted å begynne (er mitt inntrykk).
Til forsiden