Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlig av voldtektsoverskriftene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlig av voldtektsoverskriftene

jan 12 2013 - 00:25
Hva går det av folk? Jeg blir så dårlig av å se voldtektsoverskrifter i avisene, er det bare meg - eller kommer det i media oftere?
Misforstå meg rett, det er bra at det kommer opp etter slikt skjer, men det skulle virkelig ikke vært nødvendig!
Jeg er nærmest avhengig av Dr.Phil på tv3, og synes selv jeg har god forståelse i at opplevelser har makt til å endre sinn til syke. F. eks at en overgriper sannsynligvis har opplevd tidligere selv å bli gjort til offer. For meg som ikke har opplevd slikt så ødeleggende, er det likevel vanskelig å forstå hvordan de kan påføre andre en sånn smerte - ettersom de har kjent på det selv. Det er mulig å ta et valg å bryte sirkelen. Jeg tror desverre det er for tøft for mange.
Det jeg overhode ikke begriper og aldri kommer til å fatte, er mentaliteten til hvordan en gruppe overgripere kan gå sammen mot et offer!
Jeg skriver også historier, og kommer det en gang ut en bok om en framtidsverden etter en "armageddon" der kvinner styrer samfunnet og overgripende menn kastreres, da kommer den fra meg...
Til forsiden