Ofte stilte spørsmål

Her legger vi ut spørsmål vi ofte får fra brukere av Si det med ord.

Må jeg oppgi navnet mitt for å registrere meg?

Nei, du trenger ikke oppgi navnet ditt når du skal opprette konto hos oss, men du må registrere kjønn, alder og fylke ved første gangs registrering. Dette er ikke personopplysninger og brukes kun i statistikk. Brukernavn og passord velger du helt selv. 

Må jeg registrere e-post adresse når jeg registrerer meg som ny bruker?

Nei , det må du ikke. Dette er frivillig og kun for de som ønsker en svarbekreftelse eller muligheten til å benytte tjenesten glemt passord. 

Hva gjør jeg om jeg ønsker å slette min brukerkonto?

Da gir du oss beskjed om dette enten via en mail til sidetmedord@mentalhelse.no, kontakt oss eller via chatten eller i en veiledningsmelding. Når våre ansatte får inn en slik beskjed, skal dette sendes til de i staben som har ansvar for teknisk oppfølging/ sletting. Da blir det utført innen 1-2 virkedager. Ofte før det.

Hvor raskt får jeg svar på min melding?

Senest innen 24 timer, men som regel vil du få raskere svar. Synes du det blir for lenge å vente, husk at Hjelpetelefonen 116 123 er åpent hele døgnet, alle dager i året.

Jeg bruker pc’en til moren min, hvordan kan jeg unngå at hun ser at jeg har vært inne på Sidetmedord.no, og sendt melding?

Moren din vil ikke kunne lese dine meldinger eller våre svar, uten at hun vet ditt brukernavn og passord. Husk at brukernavnet og passordet må oppbevares slik at ingen andre får tilgang til dem. Hvis du skulle glemme å logge deg ut, vil du etter 15 minutter bli logget ut automatisk.

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt passordet mitt?

Dersom du som ny bruker har oppgitt en e-postadresse, vil vi kunne sende deg passordet. Har du ikke registrert e-postadressen, må du registrere deg med nytt brukernavn og passord for å kunne benytte tjenesten. Da vil du ikke ha tilgang til tidligere sendte spørsmål og svar fra Si det med ord.

Jeg har fått tilsendt et nytt passord, men det virker ikke. Hva er feil? 

Dette er et vanlig spørsmål, og det som ofte skjer er at man ikke har skrevet inn brukernavnet riktig. Det er fort gjort å glemme en bokstav, tall eller et tegn, eller i motsatt fall, få med et for mye. Sjekk derfor først ut om du har skrevet helt riktig. Om ikke det da løser seg, kan du sende en henvendelse via Kontakt oss

Hvordan legge til venn

Fremgangsmåte – legge til en venn:

Hvordan skrive til en venn

For å skrive til en venn må du gå til vennens side, og bruke skjemaet nederst på siden.

Til forsiden