Ofte stilte spørsmål

Her legger vi ut spørsmål vi ofte får fra brukere av Si det med ord.

Behøver jeg å oppgi navnet mitt for å registrere meg?

Nei, du skal ikke registrere deg med navnet ditt. Når du registrerer deg for å benytte meldingstjenesten skal du bruke et fritt valgt brukernavn og passord, for eksempel:

brukernavn: olebrumm og passord: chrrobbin

Du må registrere kjønn, alder og fylke ved første gangs registrering. Dette er ikke personopplysninger og brukes kun i statistikk. Velger du å legge inn e-post, er disse opplysningene kryptert og ikke tilgjengelig for Si det med ord.

Må jeg registrere e-post adresse når jeg registrerer meg som ny bruker?

Nei , det må du ikke. Dette er frivillig og kun for de som ønsker en svarbekreftelse eller muligheten til å benytte tjenesten glemt passord. Vi vil uansett ikke se din e-postadresse. Denne informasjonen er kryptert.

Hva gjør jeg om jeg ønsker å slette min brukerkonto?

Da gir du oss beskjed om dette enten via en mail til sidetmedord@mentalhelse.no, kontakt oss eller via chatten eller i en veiledningsmelding. Når våre ansatte får inn en slik beskjed, skal dette sendes til de i staben som har ansvar for teknisk oppfølging/ sletting. Da blir det utført innen 1-2 virkedager. Ofte før det.

Hvor raskt får jeg svar på min melding?

Målsettingen er svar innen 48 timer. Noen ganger vil du få raskere svar, mens andre ganger vil det kunne ta noe lengre tid. Sender du oss en melding fredag kveld, vil vi ikke kunne lese meldingen din før mandag. Vi jobber mandag-fredag 08.00-16.00, så meldinger sendt inn i helger vil ha noe lenger svartid. Husk at Hjelpetelefonen 810 30 030 er åpent hele døgnet, alle dager i året.

Jeg bruker pc’en til moren min, hvordan kan jeg unngå at hun ser at jeg har vært inne på Si det med ord, og sendt melding?

Moren din vil uansett ikke kunne lese dine meldinger eller våre svar, uten at hun vet ditt brukernavn og passord. Husk at brukernavnet og passordet må oppbevares slik at ingen andre får tilgang til dem. Hvis du skulle glemme å logge deg ut, vil du etter 15 minutter bli logget ut automatisk.

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt passordet mitt?

Dersom du som ny bruker har oppgitt en e-postadresse, vil vi kunne sende deg passordet. Har du ikke registrert e-postadressen, må du registrere deg med nytt brukernavn og passord for å kunne benytte tjenesten. Da vil du ikke ha tilgang til tidligere sendte spørsmål og svar fra Si det med ord.

Hvordan legge til venn

Fremgangsmåte – legge til en venn:

Hvordan skrive til en venn

For å skrive til en venn må du gå til vennens side, og bruke skjemaet nederst på siden.

Til forsiden