Vår-vinter

Sitater fra våre brukere

"Så fint at sidetmedord finnes. Jeg har lenge tenkt å ringe, men jeg tør ikke."

Anonym

"Vet ikke helt hvorfor jeg skriver til dere...tror det er for å få ut litt av det som har bygd seg opp inne i meg"

Anonym

"Når jeg fant ut om denne siden så begynte jeg nesten å gråte. Jeg ble så lettet av å ha funnet et sted å prate om ting og tang uten å gå noen steder eller ha noen forpliktelser"

Anonym

"Jeg merker at ting blir lettere når jeg får skrevet det ned til noen og jeg setter prris på at dette er anonymt."

Anonym

"Jeg føler meg mye bedre etter å ha pratet med dere. Jeg føler meg som en helt ny person etter dette. Tusen takk for hjelpen, kommer sikkert til å prate med dere en annen gang oxo."

Anonym

"Jeg ville bare takke deg, hvem nå enn du er, for at du leste ordene mine. Det hjalp å få tankene mine ned på papiret. Og det gjorde godt at noen så dem da jeg følte meg helt alene og redd"

Anonym

"Denne skrivinga med dere hjelper noe aldeles utrolig. Også det med at dere svarer. Det kjentes ikke så sikkert før jeg skrev, men den forutsigbarheten hos dere kjenner jeg gjør meg godt"

Anonym

"Jeg har en gladting å fortelle! Jeg fikk endelig fortalt mamma om at jeg er selvskader og det gikk kjempebra. Er litt stolt av meg selv nå:)"

Anonym

"Her sitter jeg og har nok engang skrivekløe. Hva skulle jeg gjort uten sidetmedord? Jeg har tenkt mye på det og dette har bedret livskvaliteten min betraktelig. Her han jeg fått den voksenpersonen som jeg har savnet største delen av livet til å dele tanker med"

Anonym

Til forsiden