Tilbake Tilbake: Erfaringer

Nytt rom, nye følelser, glede

Dette har vært en deilig dag. 

Jeg kjøpte sjokolade og en cola, så ryddet og vasket jeg rommet. Det virker helt nytt. Jeg kjenner det er deilig, stresser ikke lenger, det er så fint her inne. Jeg har sett på film siden jeg ble ferdig og kost meg med sjokoladen og colaen mens jeg snakket med venner på facebook. 
Jeg føler meg litt mer voksen, selv om jeg MÅ sove med bamsen min hver natt. 
Selv om jeg slår foten med et uhell på morgenen trenger det ikke å bli en dritt-dag, jeg kan le av hvor klumsete jeg kan være og heller glede meg over de små ting. 
Og selvfølgelig, DERE er en av grunnene til at jeg har kommet så langt. Jeg synes dere fortjener å vite hvor flinke dere er! Hvor mye det faktisk hjelper! Jeg har gitt mange av vennene mine linken til denne siden, og jeg merker forskjeller i dem også! Dere er fantastiske mennesker! Elsker dere! 
For noen meldinger siden skrev jeg at jeg pleier å putte et plaster der jeg har lyst å kutte meg, selv om jeg ikke har kuttet meg. Og jeg fikk spørsmål om dere fikk lov å formidle dette videre til andre. Jeg glemte å svare på det, og JA, selvfølgelig! Jeg vil at andre mennesker som har slitt med like eller helt annerledes ting skal få sjansen til å se de tingene jeg ser, og åpne øynene for de små smilene i løpet av dagen; gjør det til et stort smil! 
Sannheten er at jeg vet ikke om jeg trenger å skrive til dere lenger. Jeg har blitt så frisk som man kan bli, hvis noen mennesker egentlig er friske. 
Men jeg kommer ALLTID til å ha denne nettsiden i bakhodet, og jeg sprer videre at det finnes slike sider som dette, og hvor mye det har gjort for meg å kunne skrive her. Jeg håper jeg kan, når jeg blir voksen, gjøre like bra jobb for andre. Å hjelpe andre. Kan ikke takke dere nok, håper dere har gode følelser inni dere for å kunne svare sånne bra ting til folk som ikke har det så lett! 
Ja, det var det. 
Tusen takk! <3

Til forsiden