Tilbake Tilbake: Mennesket

Kjære oss som ikke er russ i år

Til deg som sitter igjen mens vennene dine er russ❤️

Kjære alle ungdom som i år valgte å ikke være russ

Vi ungdommer står nå framfor en tid preget av russetid og fester. Gjerne en tid preget med ensomhet og kanskje tårer.

Kanskje oppdaget de andre at døren lukkes bak deg når de snakker om at russedressen var for stor eller kanskje når du forlater chatten som handler om russekortene som enda ikke er ferdig. Kanskje oppdaget de det ikke i det hele tatt. Historiene er mange, men følelsen er nok den samme. Ensomheten som fyller tankene dine og som får seg til å føle deg alene i verden.

Russetiden preger skolegangen, men mest oss som velger å ikke være russ. Vi sitter igjen med russekortene fra vennene våre når de går på fest og drikker seg vekk. Vi sitter igjen med tanker som «hvor er jeg i historien?» «tenker de på meg nå?»

Men stå for deg selv om det trengs. Du brukte din stemme og valgte å være annerledes. Kanskje ventet du ikke på å sitte igjen alene, men du stod for ditt valg. Samme hva de andre valgte. Du valgte å være den du er på innsiden og su valgte å stå for din stemme og ikke den som drar deg i samme valg som andre. Du valgte å ikke bruke penger på all alkoholen eller den dyre fete bussen. Stå for det!

Vi som ikke er russ står sammen. Vi støtter hverandre uansett hva som skjer. Du og jeg står ikke alene. Vi har hverandre. Husk det❤️

Til forsiden