Tiden sto stille et øyeblikk!

Den første gang jeg så deg

Det føltes som tiden stod stille et øyeblikk første gangen jeg så deg. Noen ganger føles det som jeg skal glemme hvordan du så ut og hvor godt det føltes å være i din nærhet

Noe jeg har følt usikkerhet i forhold til så lenge stod klart og tydelig foran meg, det var deg jeg hadde ventet så lenge på å møte. Det var deg jeg ville dele alt med. Jeg husker jeg tenkte det første gang jeg så deg..

Endelig er det min tur endelig har jeg funnet den jeg skal dele livet med.
Jeg har ingen god forklaring på hvorfor noen mennesker rører ved noe dypt i oss som vi ikke klarer og glemme og de forsvinner ut av vårt liv så fort. De vet ikke hvor mye de korte øyeblikkene har betydd, og at de som mennesker har fått så stor plass i våre liv.

De var andre mennesker der første gang jeg så deg og de krevde din oppmerksomhet og du var kommet dit som instruktør for oss kursdeltakere på et kurs. Jeg måtte finne ut hvem du var og fant fort ut at du allerede var sammen med noen, så det kunne ikke bli oss to.

Jeg har prøvd å glemme deg og har ikke lyktes med det. Nå tenker jeg at det får være det det er. Jeg har brukt så mye tid på å prøve å glemme og undertrykke mine følelser. Du er den jeg vil ha selv om det aldri kan bli oss og for meg er du den fineste på jord.

Til forsiden