Kjære venn

En hyllest til de som står meg nær og som skjønner meg og gi meg støtte for den jeg er

Til min kjære venn

Kjære gode Venn du får meg alltid til å smile og le, og med oss kan allting skje.
Du er super kul og jeg digger deg, og jeg vet at du støtter meg. Vit at jeg alltid vil stille opp for deg, slik du alltid stiller opp for meg.
Med deg kan jeg virkelig prate meg bort, og tusen takk for alt som du har gjort. Du leser meg som en åpen bok, og du vet det ikke selv men du er utrolig klok.
Vil du skal vite at jeg er utrolig glad i deg, og uten deg ville livet vært kjedelig for meg.Du får fram det beste i meg, bare innse det vennen jeg forguder deg. Takk for alt som du meg har lært, spesielt når ting da har vært trist og fælt. Du er den som kjenner meg aller best, og du er en av dem som ser meg mest. Du får meg alltid til å føle meg trygg, selv når jeg i mot deg er stygg.Håper mange gode år vi sammen får, men det er jo kun skjebnen som rår.
Hvis det skulle skje en dag at jeg plutselig ikke er her lenger, vit at jeg da har antageligvis alt jeg trenger. Hvis du da ser opp på himmelen langt i det fjerne, kan man se at jeg endelig har blitt til en stjerne. Da har du dette diktet som et lite minne, og dermed vennen vil jeg jo aldri forsvinne. Men ta det med ro dette er ikke noe avskjeds dikt, bare en fakta beskjed om at du er da utrolig godt likt. Mange gode stunder håper vi på, og mange gode klemmer skal du nok få. Tunge stunder kommer det nok til og bli, men vet du hva vennen det fikser vi. Du er mye sterkere enn du tror, og ja vennen jeg mener hvert eneste ord.

Takk for at du er du og så snill, du kan klare hva enn du vil.

Laget av Lillian Aarberg

Til forsiden