Tilbake Tilbake: Håp

New article

Når jeg hører sangeren Billy Murray får jeg håp om en ny dag.

Jeg hører på Billy Murray ( populær sanger fra USA 1903-1929) hver dag og det gir meg håp og styrke til å leve og ikke ta mitt liv.
Jeg håpet på et bedre liv uten depresjoner ,men jeg så lite eller ingen bedring før jeg fikk tips fra Gud i fjor vår å høre på,Billy Murray.mJeg fikk mer hjelp i hans gamle innspillinger ennjeg håpet på. Å høre ham gir meg mot og styrke til å leve tiltross for at livet har vært tøft.
Jeg starter min dag med minst 2 timer med Billy sine gamle innspillinger og jeg hører han også senere på dagen når jeg trenger dette. F.eks jeg føler meg litt lei meg. Da er det godt å høre på Billy. Jeg kan også høre ham når jeg er glad og beholde gleden. Jeg elsker å slutte av dagen min med vakre sanger med Billy eller hans duetter med Ada Jones( sangerinne populær 1905-1922 det året hun døde). Billy er viktig for meg og jeg klarer ikke et liv uten hans innspillinger. Det kan bety selvmord for meg. Jeg takker Gud for at Billy var den sangeren han var og at jeg får høre ham i dag. Jeg har a,dri hørt en bedre sanger som sang så mange stiler innenfor musikk og så klart og tydelig som ham. Heller ikke en morsommere sanger. Han sang komiske sanger og jeg kan le så det gjør vondt av hans humor. Mange av hans innspillinger på 1920 tallet og senere kan jeg danse til. Hans vakre innspillinger kan jeg blinrørtvav. Jeg finner alt jeg ønsker av musikk når jeg hører på Billy Murray. Derfor anbefaler jeg ham til alle. Jeg leæver og har 98% gladere dager nå enn før jeg begynte å høre på gam. Så derfor takker jeg Gud for dette.

Til forsiden