Tilbake Tilbake: Angst

Tomme ord

Dette er egentlig erfaringer jeg vil snakke om, men siden jeg ikke finner ut av hvordan man kan sende det der inne så legger jeg det ut her. Håper sidetmedord kan gjøre det lettere å skrive om erfaringer :)

Jeg var ung og lovende som det sies. Jeg hadde store ambisjoner om å skaffe meg familie og ha et stabilt og rolig liv, men noe skulle prege meg resten av livet.

Jeg hadde vært på noen ukers campingferie med familien, og i det store og hele så glemte jeg igjen mobilen min. Gledet meg hele ferien på å komme hjem til mobilen og lese meldingene som hadde tikket inn, men gleden snudde da jeg startet å lese. «Hore» «vi hater deg» og tomme ord som satte seg i meg. Startet å lure på hvem i all verden kunne hate meg, men valgte å se bortifra det uten å prate med noen om det. Etterhvert startet det å komme paranoide tanker. «Tenk om noen er ute etter å ta meg» «er det noen som planlegger å gjøre meg vondt». Det skjedde aldri noe galt etter meldingene, men det hadde laget sår som aldri gror.

Så fikk jeg en kjæreste som naboen spleiset med meg, fordi jeg ikke turte å svare nei på frieriet hennes. Han var en psykopat som ikke tolererte jeg hadde venner, og spionerte på meg og skulle ha overblikk på hvor jeg var. I en alder av 15 år. Prøvde jeg å gjøre det slutt så overrumplet han meg med blomster eller smykker, så det forholdet vart faktisk et par år. Endelig klarte jeg å kaste han ut etter han hadde endevendt skuffer og skap på hybelen min. Broren hans ringte å lurte på hvorfor jeg endte forholdet, og da «han kommer til å ta livet sitt», jeg bare ga f i hele greia, kunne ikke brydd meg mindre.

Fikk noen meldinger om at «om jeg gjorde det, eller sa det, så ble det pang pang» og da var helvetet løst for min del. Har fått såpass store mentale sår og skader etter trusler, at jeg i dag ikke klarer meg i jobb. Beviste for alle at jeg var tøff i flere år, men å holde maska oppe for andre resulterte i at jeg måtte kaste håndkleet.

Tomme ord kan resultere i at et helt liv blir ødelagt. Tenk på alle rundt meg som har vært redde for meg da jeg ble psykotisk og paranoid fordi jeg trodde noen ville drepe meg? Tenk på alle innleggelsene og psykotiske perioder grunnet noen sjalu og missunnnelige mennesker? Kjenner jeg blir oppgitt over at enkelte skader andre mentalt.

Hilsen meg

Til forsiden