Lansering av ny nettside torsdag 14. september

fivecolumns

Vi er glade for at vi i morgen kan lansere den nye nettsiden for Sidetmedord.

Vi vil i løpet av morgendagen dele linken til den nye siden, og da er det fritt frem for å lage bruker og teste ut siden. Vi er spente på hva dere synes.

Vi vil i en periode også ha nåværende side aktiv, slik at alle får med seg overgangen til ny side, og har mulighet til å hente ut gamle meldinger og forum innlegg, om det er ønskelig.

Den nye siden vil ha forum, mulighet til å sende private meldinger til andre brukere, en veiledningstjeneste og en døgnåpen chat.

Som nevnt lyktes vi dessverre ikke med å ta med over data og brukerdata. Alle må derfor opprette nye profiler. Vi oppfordrer dere til å registrere samme brukernavn som du har i dag, slik at andre brukere og vi (veiledningstjenesten) kjenner dere igjen.

Nytt ved profil registrering på ny side er at e-post er obligatorisk. Noen spørsmål og svar i den forbindelse:

Krever vi obligatorisk e-post på ny side?
På vår gamle side var e-post ikke obligatorisk ved registrering. Dette førte til utfordringer når brukernavn og passord ble glemt, og mange måtte opprette nye brukere. Mange har også etterspurt mulighet for varsling på e-post.

Er det trygt å legge igjen e-posten min?
Ja, all sensitiv informasjon lagres sikkert på serveren og krypteres. Verken andre brukere eller moderatorer har mulighet til å se din e-post.

Hva gjør jeg om jeg ikke vil oppgi min private epost?
Da kan du opprette en ny e-post til dette formålet.

Vi har tatt med oss mange av deres innspill i utviklingen av ny side, og vi ønsker fortsatt tilbakemeldinger fra dere slik at siden kan bli best mulig.

Vi håper dere vil like den nye siden. Vi snakkes der.

Hilsen Sidetmedord

Til forsiden