Aktuelt

Her vi vi legge ut aktuelle saker og informasjon om tjenesten vår

Døgnåpen Chat

Alle som trenger noen å dele tanker med kan fra 1.september få svar på Chat hele døgnet – hele uka. Med dette blir Mental Helse sin Chat Norges første døgnåpne hjelpechat tilgjengelig for alle aldersgrupper og behov.

Kort om Sidetmedord.no

Mange synes det er lettere å skrive enn å snakke om det som er vanskelig. Skriv til Sidetmedord.no og få svar fra voksne veiledere eller andre i samme situasjon som deg selv.

Hjelpetelefonen utvider Chattilbudet

I prosjekt «Trigger Warning» I uke 44 og 45, setter NRK Innafor søkelys på unge som deler tanker om selvmord og selvskading på Instagram. På forespørsel fra NRK vil Mental Helse Hjelpetelefonen i denne perioden utvide åpningstidene på chat og oppbemanne telefonen med ekstra personell slik at seere som har behov for det, kan ha et sted å henvende seg for råd og støtte.

Velkommen til Sidetmedord-Chat

Chatten er et tilbud til deg som kun har et kort spørsmål eller som trenger et kjapt svar fra oss. Ønsker du å skrive litt lengre meldinger og ha din egen "side" med oversikt over egne meldinger og svar? Lag deg en brukerprofil og gå inn på "Skriv til oss". Der får du svar fra de samme veilederne, men med noe lengre svartid. Du er anonym ved alle våre tjenester. 

Ungdommens kveld

Da Sidetmedord.no markerte sitt 10 års jubileum med en festforestilling, var det ungdommen som sto i sentrum både som bidragsytere og publikum.

Til forsiden