Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mulig å ikke være glad i familien sin?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mulig å ikke være glad i familien sin?

mars 13 2018 - 21:41
Okay. Så greia her er at jeg tror det er noe galt med meg når jeg føler et hat over familien min. Et så stort hat at jeg selv blir deprimert og selvskader. Vet det er dumt og alt det der, ikke det jeg vil snakke om nå. Men ja. Familien min er veldig glad i meg og de bryr seg om meg. Det ser jeg. De hjelper meg under dårlige tider (kronisk sykdom) og tar vare på meg så godt det lar seg gjør. Men i flere år har jeg hatt et stort ønske om å flytte langt vekk fra dem. Jeg er lei av å høre dem snakke og noen ganger er det så ille at jeg vil la sinne ta over (referer her til fysisk vold). Jeg ser de er glad i meg, men jeg klarer ikke å gjengi den følelsen. Jeg bor sammen med begge foreldrene mine og søsteren min som er eldre enn meg. Og her er egentlig søsteren min som er verst. Jeg orker nesten ikke å høre på henne snakke engang.

Er det virkelig mulig å ikke være glad i familien sin som åpenbart er glad i deg? Jeg er irritert hele tiden og det hjelper ikke når jeg har ingen muligheter for å komme meg ut av huset (går hverken på skole eller jobber). Men jeg har følt dette før jeg slutta på skolen og har endt opp med å bli hjemme. Jeg har følt dette i flere år og har aldri trivdes hjemme i mitt eget hus. Hva gjør jeg med dette?
Avatar

Hei

mars 19 2018 - 00:29
Kanskje bare det å flytte for seg selv vil hjelpe? Vet ikke om du har bodd for deg selv, men når en har levd med familie i x antall år er det nok naturlig for noen av oss å reagere på småting i hverdagen så når man får litt pusterom så kanskje det vil gi deg noen andre følelser enn du har idag.

Er jo mulig selvfølgelig mulig å ikke ha følelser for familie, men det pleier som regel å komme fra årsaker og det virker som du har ei god familie som bryr seg og sikkert har stilt opp for deg.

Flyttet selv i ung alder hjemmefra og det var vel noe som gjorde at krangling og irritasjon forsvant så ble lettere å få en god kontakt igjen.

Mulig å kanskje besøke noen en kortere tid for å se hvordan det er?

Avatar

Hm

juni 14 2018 - 07:57
Hva er grunnen til sinne? Har de gjort noe mot deg eller er hatet oppstartet av intet? Er det personer du er glad i utenfor familien?
Til forsiden