Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjertesorg uten kjæreste.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjertesorg uten kjæreste.

nov 3 2017 - 19:01
Er ein mann på 24 år som aldri har våre i eit forhold, men eg lure på om følelsen eg går rundt med er hjertesorg. Kvar dag går eg og kjenner det er noko som mangler i livet mitt.

Eg har jo selfølgelig blitt forelska gang på gang i Jenter eg har møtt, men har aldri følt at dei ville likt meg på samme måte, og av dei få eg faktisk har blitt venn med over lengre tid har har me aldri våre inne på det tema, eller dei rett og slett allerede er i eit forhold. har aldri følt at nokon var "kjær" i meg, og aldri følt at nokon har flørta med meg. for alt eg veit kan det henda eg berre ikkje plukka opp alt av 'signal' som blir sendt ut.

Spessielt vanskelig blir det av at eg bur på ei øy, der eg anten kjenne jentene ifra før, eller dei er over/under min aldersgruppe. og er kun i sommer sesongen at det kjeme turristar.

Eg er jo så heldig og ha fast jobb, eigen bil og kjøpt eigen bolig. Men er tungt og stå opp til ein tom leilighet, skulle så gjerne ha delt livet med nokon.
Eg er ganske introvert, men er og med på sosiale aktivitetar. Men pga. dette veier så tungt på meg kvar dag, så går mesteparten av fritida vekk i Dataspel, eller turgåing i fjell/skogen (kanskje litt fisking) åleina for og få tankane over på andre ting.

Eg veit ikkje lenger kva eg skal gjera, ensomheten gjere så vondt, og det blir jo berrre verre og verre for kvart halvår som går.
Til forsiden