Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker etter en venn/ venninne i Drammen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker etter en venn/ venninne i Drammen

des 3 2017 - 19:13
Hei!
Jeg er nyinnflyttet i Drammen og har ingen venner her.
Jeg er en ung dame i 30-årene som sliter med angst. Pga dette sliter jeg med å komme meg ut blant folk og bli kjent med noen. Jeg føler meg ganske håpløs, men har lyst til å gjøre noe med det...flere som kjenner seg igjen??
Jeg har noen interesser; er veldig glad i musikk, liker å male av og til og gå turer i nærområdet. Hadde vært hyggelig å ha noen å gå tur sammen med. Spaserturer...
Om du er yngre eller eldre enn meg spiller ingen rolle. Det viktigste for meg er at du har lyst til å bli kjent med meg og at vi kan ha det hyggelig sammen.
Håper på svar!:)
Avatar

Re: Søker etter en venn/ venninne i Drammen

des 4 2017 - 13:06
Litt utenfor drammen
Avatar

Hei

des 5 2017 - 07:53
Så hyggelig med svar! :)
Avatar

Halloen

des 6 2017 - 18:17
Hei Caroline :)

Jeg er kar i midten av 30 årene fra Oslo som ønsker å bli kjent med deg.
Ser at du bosatt i Drammen, men det er ikke så fryktelig langt unna Oslo, så regner med det går bra, ihvertfall får min del.
Gjør meg ingen ting å kjøre litt om det er hyggelig mennesker i andre enden :)

Jobber til daglig som altmuligmann i en bedrift og det blir en del lange dager, så det hender jeg er passe utslitt på hverdagene, men helgene kan være åpne om du ønsker å finne på noe etterhvert.

Lider ikke av noe angst eller noe, men har vært igjennom en lengere depresjonstid, men det begynner å komme seg sakte men sikkert. At du sliter med angst gjør meg ingen ting. Kanskje jeg kan være behjelpelig med å få deg til å ta et par større steg :)

Gi meg en lyd hvis du ønsker å bli kjent!

Mvh
Kenneth
Avatar

Hei Kenneth!

des 7 2017 - 15:53
Innlegget er ulest.
Takk for hyggelig melding:)
Skulle ønske jeg var litt mere "oppegående" men jeg tar en dag av gangen... Vi kan godt bli litt kjent først, så for tiden vise:)
Ønsker deg en fin dag så lenge:-):)
Avatar

Apropos folk og angst

des 7 2017 - 20:34
så sendte jeg deg en melding privat og introduserte meg litt nærmere :-)
Avatar

Caroline33

des 9 2017 - 00:44
Bare ta tiden til rådighet, får det er ikke noe vits å stresse med noe som trigger angsten din enda mer, før du føler deg klar til å utfordre deg selv :-)
En dag så klarer du å ta et steg utenfor komfortbobla og trosse angsten din noe. Kanskje det blir en hyggelig opplevelse ut av det, hvem vet :-)

Det er ihvertfall tøft av deg å flyttet til et nytt sted når du er i en slik fase. Vært plaget med angst hele livet eller er det noe som har kommet i det senere? Hvis det er for ømfintlig tema å snakke om, så behøver du ikke å svare altså. Jeg respekterer det :-)

Ser frem mot jul og et par ekstra fri dager kjenner jeg. Skal bli godt å få et lite avbrekk fra jobben etter en del overtid og mye intens jobbing med mye nytt å lære. Hva skal du gjøre i jula? Jeg reiser bort til familien på julaften eller blir det forholdsvis rolig dager på meg.

Beklager noe treg respons, men hører gjerne i fra deg igjen.
God Helg :-)
Avatar

Til dere som har sendt meg en melding:

des 11 2017 - 00:32
Tusen takk for mange hyggelige meldinger!.
Jeg ville bare si at jeg er veldig takknemlig for responsen og beklager hvis jeg er treig med å svare. Det er ikke vondt ment! Så det er sagt:)
Jeg er sykemeldt for tiden, så da prøver jeg å svare så godt jeg kan.
Sender hver og en av dere en hilsen:)
Klem, Caroline33
Til forsiden