Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

22 år, ingen venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

22 år, ingen venner

des 6 2017 - 22:40
Hei!

Jeg er en jente på 22 år som sliter veldig med sosial angst og depresjon. Klarer ikke å studere eller jobbe og nå har angsten blitt så ille at jeg såvidt klarer å komme meg ut av huset. Skammer meg veldig over dette og det er kun familien min som vet at jeg sliter. Har mistet alle vennene mine pga jeg har isolert meg mer og mer og har aldri snakket om dette til noen. Føler meg som verdens kjedeligste person fordi jeg kun er hjemme og ikke opplever noe nytt. Får panikk fordi jeg føler jeg kaster bort livet og står fast i en ond sirkel.

Føler meg veldig ensom og kunne tenkt meg å ha noen å snakke med, helst jevnaldrende. Ønsker å snakke her på nettet da jeg er veeldig sjenert og har lyst til å være anonym. Send gjerne en melding til meg:))) er dårlig på å starte samtaler
Avatar

Re: 22 år, ingen venner

des 7 2017 - 15:07
Innlegget er ulest.
Jeg sendte deg en melding. Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver her.
Avatar

Hei

des 12 2017 - 01:44
Samme her, jeg er en gutt på 27.
Til forsiden